ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στρατούλης: Συζητάμε για συνεργασία με Κωνσταντοπούλου και Αλαβάνο

Στρατούλης: Συζητάμε για συνεργασία με Κωνσταντοπούλου και Αλαβάνο - Κεντρική Εικόνα

Σε συζητήσεις για συνεργασίες με άλλα κόμματα βρίσκεται η Λαϊκή Ενότητα όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός και νυν στέλεχος του κόμματος, Δημήτρης Στρατούλης στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Στρατούλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι σε εξέλιξη οι συνεργασίες που συζητάμε με άλλες αντιμνημονιακές και δημοκρατικές δυνάμεις. Συζητάμε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Πλεύση Ελευθερίας, με τον Γιάννη (σ.σ. Βαρουφάκη) έχουμε διαφορές στο δια ταύτα δηλαδή τι κάνουμε και τι πρόγραμμα θα εφαρμοστεί. Έχουμε συμφωνήσει με τον Αλέκο Αλαβάνο και το σχέδιο Β, έχουμε συμφωνήσει με το κόμμα των Πειρατών, πιέζουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ανταποκριθεί γιατί θεωρούμε πως όλοι μαζί πρέπει να κατέβουμε ενωμένοι για να είμαστε ένα αποκούμπι για το λαό και όσους δεν συμφωνούν με τις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας όποιος και αν τις εφαρμόζει». 

«Ποιος είπε ότι δεν έχουμε μνημονιακές πολιτικές; Πιστέψατε τον πρωθυπουργό; Εγώ τον πίστεψα πριν από εσάς αλλά τον εγκατέλειψα όταν έκανε τη μεγάλη πολιτική κωλοτούμπα», πρόσθεσε. 

Μεταξύ άλλων, επισήμανε πως από τα μνημόνια «βγήκαμε τυπικά». «Οι δανειστές βγήκαν από τα μνημόνια γιατί δεν μας δανείζουν. Οι έλληνες και οι ελληνίδες είναι μέσα στα μνημόνια γιατί μέχρι το 2060 έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση για πολιτικές λιτότητας», ανέφερε.