ΕΛΛAΔΑ

Νέες διώξεις για τη φοιτήτρια του ΑΠΘ που έπεσε από τον 9ο όροφο

Νέες διώξεις για τη φοιτήτρια του ΑΠΘ που έπεσε από τον 9ο όροφο - Κεντρική Εικόνα

Διώξεις σε άλλους δύο υπόπτους, άσκησε ο Εισαγγελέας στα Γιαννιτσά, για τον θάνατο της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, που έπεσε από το μπαλκόνι της εστίας όπου διέμενε.

Προκειται για δύο άντρες που κατηγορουνται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς φέρονται να διακινησαν ασεμνες φωτογραφίες της 20χρονης στο διαδίκτυο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1.

Συνολικά είναι τρεις οι κατηγορούμενοι μέχρι στιγμής για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το Νοέμβριο του 2016, οπότε η κοπέλα έκανε βουτιά στο κενό κάτω από περίεργες συνθήκες, πέφτοντας από τον 9ο όροφο της εστίας, όπου διέμενε.

Αρχικά ο θάνατος της είχε χαρακτηριστεί ως αυτοκτονία, με την οικογένεια της όμως από την πρώτη στιγμή να κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η φοιτήτρια δεν ήταν μόνη της τη μοιραία στιγμή.

Στο πλαίσιο της κυρίας ανάκρισης οι κατηγορούμενοι θα κληθούν να καταθέσουν, μόλις λίγες ημέρες μετά από το ξέσπασμα της μητέρας της, η οποία ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών, απειλώντας να πέσει επειδή δεν προχωρούσε η έρευνα της υπόθεσης.