ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συνεργασία MasterCard - Πλαίσιο με δώρα τεχνολογίας και ταξίδια 

Πλαίσιο: Επένδυση 15 εκατ. ευρώ για την είσοδο στις «λευκές» συσκευές - Κεντρική Εικόνα

Τη συνέχιση της συνεργασίας τους, με στόχο να προσφέρουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, ανακοίνωσαν η Mastercard και το Πλαίσιο. Για μία ακόμα χρονιά συνεργάζονται και διοργανώνουν ένα μεγάλο διαγωνισμό προσφέροντας σε τρεις τυχερούς κατόχους καρτών Mastercard που θα κάνουν χρήση της κάρτας τους, έως και την 1η Μαρτίου, να αποκτήσουν την ευκαιρία να ζήσουν ταξιδιωτικές εμπειρίες αλλά και ν' αποκτήσουν δώρα τεχνολογίας: Ένα ταξίδι στις Μπαχάμες, διάρκειας τεσσάρων ημερών, μαζί με κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών εισιτηρίων. Επιπλέον, 15 τυχεροί έχουν τη δυνατότητα, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, να κερδίσουν δώρα τεχνολογίας, όπως τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, laptops και πολλά άλλα.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να επικυρωθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: με κάθε ανέπαφη συναλλαγή με κάρτα Mastercard στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, με χρήση κάρτας Mastercard μέσω της υπηρεσίας Masterpass στο plaisio. gr ή με χρήση κάρτας Mastercard για τηλεφωνικές αγορές στο 800.11.12345. Κάθε συναλλαγή αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει κανείς ένα από τα δώρα.

Η 'Ασπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα με την ευκαιρία αυτή σε δηλώσεις της αναφέρει ότι η συνεργασία με το Πλαίσιο για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί μέρος της σταθερής προσπάθειάς της Mastercard να προσφέρουμε μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές κατόχους καρτών Mastercard.