ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συνεργασία Mastercard με Πλαίσιο για προσφορά ταξιδίων και δώρων

Η Mastercard εισέρχεται στην αγορά συναλλαγών 27 τρισ. δολ. της Κίνας - Κεντρική Εικόνα

Από την 28η Ιανουαρίου έως και την 1η Μαρτίου, οι κάτοχοι καρτών Mastercard, με κάθε αγορά που πραγματοποιούν στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες αλλά και ν’ αποκτήσουν απίθανα δώρα τεχνολογίας.

Η Mastercard και το ΠΛΑΙΣΙΟ συνεργάζονται για μία ακόμα χρονιά και διοργανώνουν ένα μεγάλο διαγωνισμό προσφέροντας σε 3 τυχερούς κατόχους καρτών Mastercard μία εμπειρία ζωής. Ένα αξέχαστο ταξίδι στις Μπαχάμες, διάρκειας 4 ημερών, μαζί με κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών εισιτηρίων. Επιπλέον, 15 τυχεροί έχουν τη δυνατότητα, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, να κερδίσουν απίθανα δώρα τεχνολογίας, όπως τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, laptops και πολλά άλλα.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να επικυρωθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: με κάθε ανέπαφη συναλλαγή με κάρτα Mastercard στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, με χρήση κάρτας Mastercard μέσω της υπηρεσίας Masterpass στο plaisio.gr ή με χρήση κάρτας Mastercard για τηλεφωνικές αγορές στο 800.11.12345. Κάθε συναλλαγή αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει κανείς ένα από τα μοναδικά δώρα.