ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σε πολύ προσιτή τιμή το πρώτο σε πωλήσεις SUV της Toyota έρχεται και στην Ελλάδα (photos)

Σε πολύ προσιτή τιμή το πρώτο σε πωλήσεις SUV της Toyota έρχεται και στην Ελλάδα (photos) - Κεντρική Εικόνα

Tο RAV4 είναι το πρώτο σε πωλήσεις SUV της Toyota και παράλληλα, αυτό που ξεκίνησε ουσιαστικά την κατηγορία των «SUV».

Στη νέα του γενιά, έχει μήκος 4,6 μέτρα, το πλάτος είναι αυξημένο κατά 10 χλστ ενώ το μεταξόνιο έχει μακρύνει κατά 30 χλστ. βελτιώνοντας έτσι τους εσωτερικούς χώρους.

Από την άλλη πλευρά η νέα σχεδίαση έχει τους τους τροχούς στις άκρες του αμαξώματος, με άμεσα οφέλη σε εκτός δρόμου κίνηση. Σχεδιαστικά, το νέο SUV της Toyota αλλάζει εντελώς τις γραμμές του και αποκτά ένα αμάξωμα με περισσότερες ακμές και νευρώσεις.

Η Toyota δηλώνει επιπλέον ότι έχει αυξηθεί η απόσταση από το έδαφος,ενώ μεγαλύτερος είναι και ο χώρος αποσκευών.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η οθόνη 7 ή 8 ιντσών ψηλά στην κεντρική κονσόλα για το σύστημα πολυμέσων Entune της Toyota. Το σύστημα αυτό προσφέρει διευρυμένη συνδεσιμότητα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με ένα ηχοσύστημα 800 watt της JBL.

Οι επιλογές στους κινητήρες του RAV4 περιλαμβάνουν στην Ευρώπη δίλιτρο κινητήρα βενζίνης (με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) και υβριδικό σύστημα κίνησης.

Το νέο RAV4 θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας τις πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου με πλουσιότερο εξοπλισμό από το προηγούμενο μοντέλο. Η τιμή του ξεκινά από τα 27.700 ευρώ για την έκδοση των 2000 κ.εκ. με κίνηση εμπρός και εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.  Όσο για την υβριδική έκδοση η τιμή θα διαμορφωθεί κατά 4000 ευρώ χαμηλότερα από αυτήν του προηγούμενου μοντέλου.