ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συμβολική διαμαρτυρία Βούτση κατά Καμμένου στη βουλή (photos+video)

Καμμένος: Δεν ζητήσαμε γνωμοδότηση τoυ Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής - Κεντρική Εικόνα

Σε μία κίνηση με... νόημα προχώρησε ο Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή επί της ψήφου εμπιστοσύνης.

Ο πρόεδρος της Βουλής απουσίαζε από τη θέση του όταν ανέβηκε στο βήμα ο Πάνος Καμμένος. Και αυτό παρότι ήταν εκεί τόσο πριν όσο και μετά την τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ. Μάλιστα, ο κ. Βούτσης ανέβηκε στη θέση του όταν ξεκίνησαν οι δευτερολογίες των πολιτικών αρχηγών, με τον Βασίλη Λεβέντη και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ομως, όταν αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα ο κ. Καμμένος, ο κ. Βούτσης αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Τη «σκυτάλη» από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ πήρε ο Δημήτρης Κουτσούμπας και τότε ο κ. Βούτσης κάθισε και πάλι στη θέση του.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του στο STAR ο Πάνος Καμμένος είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον Νίκο Βούτση. Αρχικά, τον κατηγόρησε ότι όρισε επίτηδες την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή την ώρα που ο ίδιος θα ήταν στο Πεντάγωνο για την τελετή παράδοσης- παραλαβής. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά ο κ. Καμμένος- παρότι άλλαξε η ώρα έναρξης της συζήτησης- προτίμησε τελικά να πάει σε... ταβέρνα και όχι στη Βουλή.

«Κατά καιρούς μου έχει επιτεθεί», είχε πει ακόμη ο κ. Καμμένος για τον κ. Βούτση, στις επίμαχες δηλώσεις του στο STAR. «Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί να είναι ο γιος του έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας», είχε υποστηρίξει μάλιστα.

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ