ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο ibis styles στην Αθήνα από τον όμιλο Accor

Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο ibis styles στην Αθήνα από τον όμιλο Accor - Κεντρική Εικόνα

Στην υπογραφή συμφωνίας franchising για την κυκλοφορία του πρώτου ξενοδοχείου ibis styles στην Αθήνα προχώρησαν η AccorHotels και η G.Lymperakis Invest OE.

Το ξενοδοχείο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, βρίσκεται στην αρχή της Λ. Βουλιαγμένης, θα είναι τεσσάρων αστέρων και η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2019. Η επένδυση ύψους 8 εκατ. ευρώ έχει την πλήρη υποστήριξη της G. Lymperakis Invest OE.

Σημειώνεται πως ήδη λειτουργεί ένα ibis styles στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Luigi Lima, Operational Director Franchising AccorHotels Ιταλία και Ελλάδα, δηλώνει: "Είμαι πολύ περήφανος για το πρώτο ibis styles στην Αθήνα, το οποίο καταδεικνύει το ενδιαφέρον της AccorHotels για επέκτασή της στην πρωτεύουσα της χώρας. Πιστεύουμε ότι η αξία ενός δυναμικού Brand, όπως το ibis styles, μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό άξονα για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού της Αθήνας".

"Η συνεργασία μας με την AccorHotels για την εκπροσώπηση μιας τόσο ξεχωριστής και προσιτής αλυσίδας ξενοδοχείων διεθνούς εμβέλειας είναι πολύ σημαντική για εμάς και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει στην τουριστική ζωή της πόλης μας" δηλώνει ο κ. Γιώργος Λυμπεράκης, CEO της εταιρίας G. Lymperakis Invest OE.