ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ελληνική παρουσία στη μεγαλύτερη έκθεση καινοτομίας στον κόσμο στο Λας Βέγκας

Ελληνική παρουσία στη μεγαλύτερη έκθεση καινοτομίας στον κόσμο στο Λας Βέγκας - Κεντρική Εικόνα

Η ελληνική νεοφυής FinTech Spotlight POS βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας στην μεγαλύτερη έκθεση καινοτομίας στον κόσμο CES αποτελώντας μια από τις 10 νεοφυείς εταιρείες που απαρτίζουν το ελληνικό περίπτερο.

Την FinTech Startup εταιρεία, στο Λας Βέγκας εκπροσωπεί η Μαργαρίτα Δόμπα, co-Founder της SpotlightPOS η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών σε πολλαπλά επίπεδα, τόσο σε ότι αφορά το καθαρό επιχειρηματικό κομμάτι του της εταιρείας, όσο και το σκέλος της χρηματοοικονομικής ενίσχυσης.

Στα πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνεται, το 2019, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η προώθηση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό με την Ευρώπη (Ιταλία και Ισπανία) να αποτελεί προτεραιότητα της SpotlightPOS, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η περίπτωση των ΗΠΑ που έχει μπει στο «στόχαστρο» της διοικητικής ομάδας της FinTech Startup.

Τους τελευταίους μήνες η SpotlightPOS έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την παρουσία της και τις διακρίσεις, σε διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς. Αυτές τις ημέρες, στο Λας Βέγκας και στην CES, η SpotlightPOS που δραστηριοποιείται στον χώρο της ασύρματης παραγγελιοληψίας και cloud διαχείρισης στον χώρο του HORECA, παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών Spotlight Ticketing και Handsfree Payments, καθώς και το νέο της LifeStyle Wallet Spotfolio.