ΕΛΛAΔΑ

Σύσκεψη στο γραφείο πρωθυπουργού για τον οικισμό Ρομά "Αγίας Σοφίας"

ΕΛΠΕ: Προτάσεις εργαζομένων για επενδύσεις 1 δισ. στη Θεσσαλονίκη - Κεντρική Εικόνα

Η ανάγκη έργων υποδομής και βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης στον οικισμό Ρομά "Αγίας Σοφίας" του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης, επισημάνθηκε, στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Η ειδική γραμματέας Κοινωνικής Ένταξης Ρομά, Κατερίνα Γιάντσου, δήλωσε πως το υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα παρέχει τους πόρους για τις μελέτες και τα έργα.  

Στη σύσκεψη, εκτός από την κυρία Γιάντσου, συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Χατζηβρέττας, ο σύμβουλος της αναπληρώτριας υπουργού  Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Θεανώς Φωτίου, Ματθαίος Τζουβάλας, η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, Κατερίνα Πιτσούλη, εμπλεκόμενοι φορείς, ο προϊστάμενος Γιώργος Αγγελόπουλος  και στελέχη του γραφείου Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού. Λόγω των καιρικών συνθηκών - όπως δηλώθηκε - δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν εκπρόσωποι του δήμου Δέλτα.