ΕΥ ΖΗΝ

16th Athens Technopolis Jazz Festival από τς 25 έως τις 29 Μαΐου

16th Athens Technopolis Jazz Festival από τς 25 έως τις 29 Μαΐου - Κεντρική Εικόνα

H Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση συνδιοργανώνουν το 16ο Athens Technopolis Jazz Festival από τις 25 έως τις 29 Μαΐου. Το πρόγραμμα συνθέτουν  jazz μελωδίες από 18 μουσικά σχήματα και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Ειδικότερα, το 16ο Athens Technopolis Jazz Festival ανοίγει αυλαία την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, με την Athens Big Band και το Momo Trio, ένα μοναδικό σύνολο τριών ιδιαίτερων μουσικών που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα, ενώ η βραδιά κλείνει με το Mário Laginha Trio από την Πορτογαλία.

Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στη σκηνή ανεβαίνουν οι Gilad Hekselman Duoαπό το Ισραήλ, οι Veronika Harcsa & Bálint Gyémánt από την Ουγγαρία, οMarius Neset από τη Νορβηγία και το Kratochvil / Ackerman / Zangi Jazz Trioαπό την Τσεχία.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, η Τεχνόπολη θα «πλημμυρίσει» με μουσικές των Ineke / Dimitriadis / StanikGuilfoyle Group από την Ολλανδία, τωνPol Belardi’s Force από το Λουξεμβούργο, των Beat kaestli & MarcPerrenoud Trio από την Ελβετία και τηςHidden Orchestra, που αποτελεί το προσωπικό project του μουσικού, συνθέτη και παραγωγού από το Brighton, Joe Acheson.

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών, τοPierre de Surgères Trio από το Βέλγιο, τους Nono García & Pablo Novoa από την Ισπανία και το Naoko Sakata Trio από τη Σουηδία.

Η αυλαία του 16ου Athens Technopolis Jazz Festival πέφτει την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, με τους TriCoolOre feat. Pantelis Stoikos από την Κύπρο, τουςQuadro Nuevo από τη Γερμανία και τέλος τους Erkan Oğur & Telvin από την Τουρκία.