ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Νοτοπούλου: Η Β. Ελλάδα ήταν σε παρακμή πριν αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κ. Νοτοπούλου: Η Β. Ελλάδα ήταν σε παρακμή πριν αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ - Κεντρική Εικόνα

Την κατηγορηματική θέση πως η Βόρεια Ελλάδα του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την Βόρεια Ελλάδα του 2014 , δηλαδή πριν αναλάβουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, "της παρακμής, της μιζέριας και της απομόνωσης" διατύπωσε η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η ίδια μάλιστα "χρέωσε" ακόμα και το Μετρό της Θεσσαλονίκης στο Γραφείο Πρωθυπουργού του οποίου ήταν η πρώτη επιλογή για την στελέχωσή του, όταν δημιουργήθηκε από την σημερινή κυβέρνηση . "Η Β. Ελλάδα της εσωστρέφειας η Β. Ελλάδα κακέκτυπο της Αθήνας, τελειώνει. Προχωράμε στη Β. Ελλάδα του αύριο, την Β. Ελλάδα που είναι διπλωματικός κόμβος" σημείωσε με έμφαση.

Ως υπουργός της κυβέρνησης πλέον, στην πρώτη τοποθέτησή της στον Προϋπολογισμό, καθώς μέχρι πριν ήταν υπεύθυνη του Γραφείου Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και νωρίτερα, κομματικό στέλεχος, η κ. Νοτοπούλου τοποθετήθηκε εφ’ όλης της ύλης.

Δήλωσε περήφανη που η κυβέρνηση φέρνει "τον πρώτο μεταμνημονιακό προϋπολογισμό" , ενώ έμεινε αρκετά στην Συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε έντιμη.

"Η Συμφωνία των Πρεσπών μία έντιμη, δίκαιη συμφωνία, διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον κι ανοίγει νέους δρόμους ανάπτυξης για τη Β. Ελλάδα" είπε. "Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πια για τα μικρά, μπαίνει με αξιώσεις. Δεν γυρνάει στις .... κουλτούρες Παπαγγελόπουλου και Ψωμιάδη. Η Θεσσαλονίκη δεν έχει χώρο για την Ακροδεξιά και πρέπει να τελειώνουμε με αυτό τον εφιάλτη".