ΕΛΛAΔΑ

Κι άλλη ανατροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη: Οι δύο κατηγορούμενοι «τα βρήκαν» και έγιναν... συγκάτοικοι

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του θύματος - Κεντρική Εικόνα

Μία ακόμη ανατροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, αφού οι δύο κατηγορούμενοι, ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός, ενώ είχε προγραμματιστεί να παραμείνουν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, βρέθηκαν τελικά να μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί.

Όπως μεταδίδει το kozanimedia, πρόκειται ουσιαστικά για τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.

Έτσι, για την ώρα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, φυσικά, σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους στο Φελλί Γρεβενών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων που μίλησαν στο Kozanimedia, οι μεταξύ τους σχέσεις εμφανίζονται να είναι αρκετά καλές (έως "πολύ καλές" όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, χωρίς καμία προστριβή για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο, κάτι που φέρεται να έχει προκαλέσει πολλές απορίες και ερωτηματικά στο προσωπικό των φυλακών υψίστης ασφαλείας των Γρεβενών.