ΕΛΛAΔΑ

Προκήρυξη 3Κ/2018: «Κλείδωσαν» οι πρώτοι 5.000 - Πότε αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα

Nέος τρόπος υποβολής αιτήσεων σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ - Προβλέπονται και... κυρώσεις - Κεντρική Εικόνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aftodioikisi.gr έχουν ήδη κλειδώσει περίπου 5.000 θέσεις από τις συνολικά 8.166 θέσεις της προκήρυξης 3Κ/2018, για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ, που μίλησαν στην ιστοσελίδα, καταβάλλεται  υπεράνθρωπη  προσπάθεια οι υπόλοιπες, περισσότερες από 3.000 θέσεις, να οριστικοποιηθούν το συντομότερο, και πάντως μέχρι το τέλος του χρόνου, αφού ο επανέλεγχος συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά «αν και οι πάνω από 3.000 αναπληρώσεις είναι πολύ μεγάλος αριθμός, όλο το δυναμικό του ΑΣΕΠ ασχολείται με την μεγαλύτερη προκήρυξη από συστάσεως της Ανεξάρτητης Αρχής, ώστε να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος».

Παράλληλα έγκυρες πληροφορίες από την Ανεξάρτητη Αρχή, αποκλείουν κατηγορηματικά διάφορα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί σταδιακής ανάρτησης των αποτελεσμάτων, αφού όπως σημείωναν πηγές του ΑΣΕΠ κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο, καθώς οι θέσεις που έχουν ήδη κλειδώσει αφορούν όλες τις κατηγορίες (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ) και ειδικότητες.