ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής στηρίζουν ο όμιλος Fourlis και η ΙΚΕΑ

HOUSEMARKET: Νέο μέλος στην Επιτροπή Ελέγχου - Κεντρική Εικόνα

Στο κάλεσμα για παροχή βοήθειας, καλύπτοντας τις ανάγκες των υποδομών που δημιουργήθηκαν στους δήμους για την υποστήριξη των πολιτών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ανταποκρίθηκαν ο όμιλος Fourlis και η ΙΚΕΑ, ενώ, παράλληλα, εξυπηρέτησαν τις ανάγκες δημιουργίας προσωρινού καταλύματος για τα παιδιά του Λύρειου ορφανοτροφείου.

Επιπλέον και με στόχο την αποτελεσματικότερη δυνατή παροχή αρωγής σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη, ο όμιλος Fourlis και η ΙΚΕΑ αποφάσισαν να προσφέρουν προγράμματα στήριξης στους πολίτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, σε συντονισμό με τις αρμόδιες τοπικές Αρχές.

«Μέσα από αυτήν τη δράση, στόχος μας είναι να προσφέρουμε όλα τα έπιπλα και τον οικιακό εξοπλισμό σε 50 νοικοκυριά, που η κύρια κατοικία τους έχει υποστεί ζημιές (κόκκινη ή κίτρινη σήμανση) και που θα επιλεγούν, βάσει κοινωνικών κριτηρίων. Συγκεκριμένα, δίνεται προτεραιότητα στις οικογένειες που λαμβάνουν ήδη το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στις μονογονεϊκές οικογένειες και στις οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά, όπως αυτές θα μας κοινοποιηθούν από τους δήμους. Επίσης, έχουμε δεσμευτεί να εξοπλίσουμε το Λύρειο ορφανοτροφείο, μόλις ανοικοδομηθεί» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.