ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος για ΠΓΔΜ: Όσο προκαλούν οι γείτονες, η πόρτα της Ελλάδος θα είναι κλειστή

Καμμένος για ΠΓΔΜ: Όσο προκαλούν οι γείτονες, η πόρτα της Ελλάδος θα είναι κλειστή - Κεντρική Εικόνα

Περιοδεία σε όλα τα φυλάκια της παραμεθορίου ξεκίνησε από σήμερα ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ενόψει των Χριστουγέννων.

Από το φυλάκιο "Νίκη" στα σύνορα με την πΓΔΜ o κ. Καμμένος κάλεσε τους γείτονες να καταλάβουν ότι «συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα, αλλά κατέστησε σαφές, θα πρέπει παράλληλα να καταλάβουν ότι όσο προκαλούν, όσο προχωρούν σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις, η πόρτα της Ελλάδος θα είναι κλειστή και η πόρτα της Ελλάδος είναι η πόρτα της Ευρώπης και της Δύσης. Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία».

Επίσης, στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι «η Ελλάδα οδηγείται σε μια καινούρια ημέρα όπου τα νέα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν με ευημερία και να μην αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κρίσης που αντιμετώπισαν οι δικές μας γενιές». Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας ο οποίος συνοδεύεται από τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή επισκέφθηκε επίσης τα συνοριακά φυλάκια Λαιμού, Κρυσταλλοπηγής, Γράμμου και Διποταμιάς. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το φυλάκιο Μολυβδοσκέπαστου.