ΕΥ ΖΗΝ

Έρχεται η πρώτη συσκευή που θα φτιάχνει... μπίρα από κάψουλα! (photos)

Έρχεται η πρώτη συσκευή που θα φτιάχνει... μπίρα από κάψουλα! (photos)  - Κεντρική Εικόνα

Από την στιγμή που κυκλοφόρησαν μέχρι και σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, οι κάψουλες καφέ καταγράφουν τεράστια άνοδο, μετατρέποντας κάθε σπίτι σε μικρό καφέ μπιστρό... Από αυτή την επιτυχία και ευκολία χρήσης φαίνεται να εμπνεύστηκε και η LG, η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει κάψουλες για ένα εντελώς διαφορετικό είδος «αφεψήματος», τη μπύρα….

Για τους λάτρεις της μπύρας η ζύμωση της στο σπίτι αποτελεί ένα χρονοβόρο και απαιτητικό χόμπι. Σύντομα όμως θα γίνει απείρως πιο εύκολο…με το νέο LG HomeBrew. Πρόκειται για ένα κατασκευαστή μπύρας για το σπίτι ο οποίος κάνει τη δουλειά ενός ζυθοποιείου, παρασκευάζοντας μπύρα από κάψουλες.

Χάρη στο LG HomeBrew η ζύμωση της δική σας μπύρας θα γίνεται απλά πατώντας ένα κουμπί… Οι κάψουλες μιας χρήσης περιέχουν όλα τα συστατικά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το τέλειο ποτήρι μπύρας, συμπεριλαμβανομένης της βύνης, της ζύμης, του λυκίσκου και της διαφορετικής κάθε φορά, γεύσης. Απλώς τοποθετείτε την κάψουλα στην μηχανή, πατάτε το κουμπί και το LG HomeBrew φροντίζει για την ζύμωση, την απόσταξη ακόμα και για τον καθαρισμό.

Η μηχανή όχι μόνο προσφέρει έναν απίστευτα απλό τρόπο να κατασκευάσει κάποιος μπύρα, αλλά διασφαλίζει και την ποιότητα της μπύρας που παράγει. Χρησιμοποιώντας προηγμένους αλγορίθμους, ελέγχεται έξυπνα όλη η διαδικασία της ζύμωσης, από την θερμοκρασία μέχρι και την πίεση. Επιπλέον, χάρη στο εξελιγμένο σύστημα καθαρισμού αυτόματα γίνεται η απολύμανση και η προετοιμασία για την επόμενη παρτίδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η συσκευή HomeBrew είναι και έξυπνη, δηλαδή μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικασία μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό που θα είναι διαθέσιμη για Android και iOS.

Το «ντεμπούτο» της συσκευής θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση Consumer Electronics Show 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας. Για την αρχή η HomeBrew θα έρθει με πέντε γεύσεις: Αμερικανική IPA και Pale Ale, Αγγλική Stout, Βελγική Witbier και Τσέχικη Pilsner.

LG HomeBrew 001