ΠΡΟΣΩΠΑ

To βραβείο «Executive Woman of the Year» στη Μαρία Μπούρα της Ericsson

To βραβείο «Executive Woman of the Year» στη Μαρία Μπούρα της Ericsson - Κεντρική Εικόνα

Το βραβείο "Executive Woman of the Year" απονεμήθηκε στη Μαρία Μπούρα, διευθυντικό στέλεχος από την Ericsson για τον επαγγελματισμό, την αποδοτικότητα και τη διαχρονική συνεισφορά της στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής στην Ελλάδα στο πλαίσιο του 20ου Συνεδρίου InfoCom World

Το βραβείο της επέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής & Επικοινωνιών, Βασίλειος Μαγκλάρας, παρουσία της ολομέλειας του Συνεδρίου.

Η Μαρία Μπούρα ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της Ericsson από το 1993 και έχει εργαστεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, σε ηγετικές θέσεις και σε διαφορετικά αντικείμενα.

Διαθέτει ευρεία εμπειρία από την Έρευνα & Ανάπτυξη από όπου ξεκίνησε, ως τις Πωλήσεις, και από την Στρατηγική ως το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Πριν από την Ericsson έχει εργαστεί στην Intracom και στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Επίσης είναι διακεκριμένη ομιλήτρια και εκπροσωπεί την Ericsson ως spokesperson σε διάφορα συνέδρια και διεθνή φόρα εντός και εκτός Ελλάδος.

Η Μαρία Μπούρα, Director, Government & Industry Relations & Innovation, στην Ericsson Ελλάδος, σε δηλώσεις μεταξύ άλλων επισήμανε ότι βλέπει αυτό το βραβείο όχι μόνο ως προσωπική επιβράβευση, αλλά και ως επιβράβευση της εταιρείας που έχει την τύχη να εκπροσωπεί, της Ericsson, που από την πρώτη κλήση κινητών επικοινωνιών στη χώρα μας 25 χρόνια πριν, μέχρι τη χθεσινή επίδειξη της πρώτης ολογραφικής συναυλίας μέσω 5G, πρωτοπορεί συνεχώς και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του κλάδου των ΤΠΕ και της χώρας μας.

Η κυρία Μπούρα εξέφρασε την ευχή: να έρθει σύντομα η μέρα που θα έχουμε καταφέρει να έχουμε τόσες πολλές γυναίκες σε ηγετικές θέσεις ευθύνης, που δεν θα υπάρχει πλέον ανάγκη για ξεχωριστά βραβεία για τις γυναίκες.