ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Black Friday στα σούπερ μάρκετ: Τι προσφέρουν οι τρεις μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα

Μάχη Σκλαβενίτη-Βερούκα για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ - Κεντρική Εικόνα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, «γιορτάζει» το Black Friday μέσα από συμφέρουσες προσφορές που βρίσκονται ήδη στον «αέρα». Η online καμπάνια θα τρέχει για το διάστημα 21 έως 25 Νοεμβρίου, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από μοναδικές τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Και επειδή το Black Friday είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές για κάθε καταναλωτή, η ΑΒ Βασιλόπουλος για πέντε μέρες θα προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες του AΒ Click2Shop, του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) της ΑΒ να επιλέγουν συγκεκριμένα προϊόντα καθημερινής χρήσης έως και 60% φθηνότερα. Ειδικότερα, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει δημιουργήσει τρεις διαφορετικές επιλογές combo από χρηστικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη περίοδο. Με την αγορά κάθε combo, που αποτελείται από τρία προϊόντα, ο καταναλωτής κερδίζει 100 πόντους στην ΑΒ PLUS κάρτα του. Tα προϊόντα, που έχουν επιλεχθεί, διαθέτουν ήδη έκπτωση και σε συνδυασμό με τους πόντους, οι πελάτες του ΑΒ Click2Shop μπορούν να εξασφαλίσουν αγορές από 40% μέχρι και 60% φθηνότερα!

Για μία ακόμη χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει το BlackFriday σε μια γιορτή, δίνοντας το παρών με μοναδικές προσφορές αποδεικνύοντας στην πράξη πως βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της, με αφοσίωση και δέσμευση να προσφέρει το καλύτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το: www.ab.gr/blackfriday18

H Σκλαβενίτης, η οποία φημίζεται για την συντηρητική στάση στις καινοτομίες, ανακοίνωσε εκπτώσεις 20% σε είδη σπιτιού και εποχικά είδη για το Black Friday και το Σάββατο.

Στην Ελλάδα η πρώτη αλυσίδα σούπερ μάρκετ που έδειξε να έχει εμπορικά αντανακλαστικά στο Black Friday ήταν η Lidl η οποία για σήμερα έχει προγραμματίσει να κάνει εκπτώσεις σε 11 προϊόντα της, κυρίως ηλεκτρικές συσκευές και μηχανήματα ενώ δεν λείπουν και τα τρόφιμα. Το μέγεθος των εκπτώσεων που αφορούν μόνο την συγκεκριμένη ημέρα ξεκινάει από 28% και φτάνει έως 43%. Aνάμεσα στα προϊόντα αυτά συγκαταλέγονται αερόθερμα, φούρνοι μικροκυμάτων, ηλεκτρονικές ζυγαριές, αλλά και γυναικείες φόρμες, με τιμές από 5 ευρώ.

Δείτε τα προϊόντα ΕΔΩ.